Kreu

Adresa: Autostrada Durrës - Tiranë, KM 7
Tel / Fax:  +355 575 80 666
Cel: +355 68 20 37 669

Performancë

e lartë

Makina të reja dhe të përdorura. Makina që ju bëjnë të ndiheni gjithmonë në suspancë!
 

Jashtë

rruge

Madhësia e makinave Jashtë Rruge jo në proporcion të drejtë me çmimin.
 

Makina

Qyteti

E vogël, ekonomike, e dashur për ju... Mbetet gjithmonë makina më e preferuar në botë!
 

Telefono

tani!

+355-(0)68-2037669 - Oferta është e dedikuar vetëm për ju.

Test Drive

Kontakto me ne!